1kk

Kuun käännyttyä lokakuuksi, tulee minulle yksi kuukausi täyteen työssäoloa Muotitalo Pukissa. Kuukausi on mennyt todella nopeasti, tuntuu kuin olisin aloittanut vasta viime viikolla. Syyskuu on myös ollut todella vilkas mm. Muotiviikonkin takia. Huomaan kuitenkin oppineeni tässä kuussa paljon!Oppisopimusta aloittaessani oli helpompi lähteä töihin, kun olin jo ollut työharjoittelussa samaisessa paikassa. Vaikka siitä oli kulunut jo puoli vuotta, oli näköjään jotkin opit mennyt selkärankaan saakka, muistuessaan ne kuin itsestään sieltä.
Oli myös asioita, joita en viiden viikon työharjoittelussa ennättänyt kunnolla opetella, kuten taxfreen tekeminen. Nyt olen kuitenkin sen oppinut tekemään, mikä helpottaa työskentelyä huomattavasti, kun ei koko ajan tarvitse kysyä apua työkavereilta!
Olen päässyt myös tutustumaan enemmän miesten vaatetukseen, joka näin aluksi tuntuu ehkä jonkin verran haastavalta (etenkin ne pukuasiat). Eiköhän sekin lähde vielä rullaten eteenpäin, kun vähän vielä harjoittelee!


Ensimmäisen kuukauden jälkeen ei tietenkään voi tietää vielä aivan kaikkea, mutta juuri se tiedon nälkä saa pysymään vauhdissa. Koska nälkä kasvaa syödessä ja tässä työssä pitää kestää ajan hermoilla!
Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti