Muotiviikon huipennus

Torstaina saatiin Muotiviikolle lisää huikeita tarjouksia, jotka ovat voimassa sunnuntaihin 29.9. saakka.

Alla olevat upeat B.Yougn naisten takit nyt edullisesti 95€ ja 30€. Vasemman puoleinen toppatakki löytyy liilan ja mustan väreistä. Iso ja muhkea kaulus on tyylikäs ja lämmin. Se on myös niin edullinen, että se löytyy pian myös minun vaatekaapistani!

Meille on saapunut myös nuorekkaita villakangastakkeja, joissa on upeat yksityikohdat, katsokaa vaikka! Molemmat takit hintaan 129,95€


Syksyksi meille uutena merkkinä saapunut Tommy Hilfiger on myös mukana Muotiviikkojen tarjouksissa. Kevytuntuvatakit 150€ (ovh.199€) ja naisten neuleet 70€ (ovh.99,90€)
Eikä unohdeta myöskään miehiä meidän Muotiviikoilta! Tyylikkäät farkut, jotkat ovat saaneet vähän kulutusta pintaan, löytyy kahdessa eri mallissa hintaan 90€. Laadukkaat neuleet 12 eri värissä hintaan 80€ ja kahden parin sukat 10€. Muistathan, että tarjoukset ovat voimassa vain sunnuntaihin 29.9.


Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!
Emmi1 kommentti:

  1. Anonyymi27/9/13

    heippa! suosittelen, että bannerin teet läpinäkyvälle taustalle ja .png muotoon. Siten vältyt tuolta vähän eriväriseltä bannerin taustalta! Ihana blogi:--)

    VastaaPoista