Päivistä parhain

Herätessäni eräänä aamuna, tunsin että tästä tulee hyvä päivä. Rakastan näitä kauniita syyspäiviä, kun
voi herätä aurinkon paisteeseen. Vaikka ulkona on kylmä, voi kerrospukeutua neuleisiin ja huiveihin. Kaapissa odottaa myös malttamattomina syystakki(t), jota voi viimein pitää. Vielä, kun ei tarvitse välittää loskasta, voi laittaa huoletta lempikengät jalkaan ja aurinkolasit silmille.
    Ajattelin, että kuvaisin teille päiväni kuvina, joten tässä teille otoksia päiväni kohokohdista.


Aamuni lähtevät käyntiin aamupalalla. Täytyy tankata aina sen verran, että jaksaa töissä ahertaa aamuvarhaisesta aamupäivälle saakka. 
Työmatkani puolestaan taittuu usein puoliksi autoillen ja puoliksi kävellen. Nautin näistä ihanista syysilmoista ja etenkin raikkaista väreistä!


Saavuttuani työpaikalle, olikin työkolleegani leiponut meille edellispäivänä herkkupullia! Saatiin juhlistaa Sailan nimipäivää pullien ja kääretortun voimin. Tämä oli ihana yllätys meille työkavereille.
Ennen työpäivän alkua tarttui matkaani (taas) yhdet kengät, joita en voinut vastustaa! Laitettuani kengät jalkaan, ne tuntuivat heti omalta. En normaalisti käytä näin värikkäitä ja erikoisia kenkiä, mutta ajattelin näiden  käytän kivasti jonkun työasun kanssa. Nämä antavat työasulle aivan uudenlaisen ilmeen!

Itse työpäivään mahtui taas paljon tapahtumia. Purimme myös tavaraa ja ihastelimme uutuuksia. Koin myös riemun hetkiä, kun pääsin myymään ensimmäiset miesten housut! Näin lauseena, saan sen kuulostamaan kovin tavallisen arkiselta, mutta minulle se oli paljon enemmän. Olen ollut vain vähän myymässä miesten puolella, joten kokemusta kokojärjestelmästä ja materiaaleista ei ole vielä paljoa kertynyt. Kun heti toisen sovituskerran jälkeen asiakkaalla oli sopivan kokoiset ja etsimänsä housut jalassa, oli minulla myyjänä voittojafiilis!!
Illalla laskin myös ensimmäistä kertaa kassaa työkolleegani kanssa ja sekin taisi melko mallilleen sattua.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
  Emmi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti