Takkiostoksilla

Näin aikuisuuden kynnyksellä olen huomannut tarvitsevani takkeja enemmän kuin koskaan. Katsoessani takkivalikoimaani muuton yhteydessä keväällä, huomasin kuinka monta tärkeää takkia minulta puuttuikaan. Ostaessani tänä syksynä takkeja olen  halunnut ensimmäistä kertaa panostaa niiden laatuun. Ajattelin, että ostaessani kerralla hyvät takit, pärjään niillä monta vuotta.
Ensimmäisenä löysin tuon ihanan Spoomin takin, joka taisi olla rakkautta ensi silmäyksellä.. En  ollut ennen ymmärtänytkään kuinka joku takki voi istua niin hyvin! Selkäosa on tyköistuva, joka tekee takista erittäin siron. Takin pinta suojaa käyttäjäänsä vedeltä ja tuulelta, sisällä on ohut vuori. Täydellinen takki syysilmoille, mutta varmasti myös tuleville loskakeleille, kun laittaa alle riittävästi lämmintä.Tästä B.Youngin toppatakista mainitsinkin teille jo aikaisemmin, sen ollessa muotiviikon yksi kampanjatuotteista. Takin malli kolahtaa minulle paremmin kuin hyvin, sillä rakastan isoja kauluksia. Mallinsa ansiosta takki käy hyvin monen asun kanssa. Kaapistani ei myöskään löytynyt aikaisemmin lyhyttä toppatakkia, joten tämä tuli tarpeeseen.


Löysin myös kauan etsimäni villakangastakin. Kaunis kotimainen Flare Collection takki on todella hyvän laatuinen ja malli on ajattoman kaunis. Takki on myös sopivan pituinen, käytettäessä sitä mekkojen tai hameiden kanssa. Toivon voivani käyttää tätä takkia monen monta vuotta.


Lisää takkiunelmia Muotitalossa.
Löysitkö näistä oman suosikkisi?

Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti