Visualistin opinnot

Vuonna 2012 Mira Venäläinen Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistosta aloitti Muotitalo Pukissa työharjoittelunsa koskien visuaalisen markkinointiviestinnän tutkintoa. Mira kertoo teille omin sanoin, mitä kaikkea opinnot ovat pitäneet sisällään.
Olen Mira Venäläinen Savonlinnasta. Aloitin 1,5 vuotta sitten opiskelut Samissa aiheena markkinointiviestinnän ammattitutkinto, josta valmistun vuoden lopulla Visualistiksi. Opiskelu pitää sisällään mm. myymälän somistamista, tuotteiden esillepanoja sekä valaistuksen ja värien hallintaa. Minua onnisti ja sain opiskelu aikaisen harjoittelupaikan Muotitalo Pukista, jossa olen saanut työskennellä myös kesäisin. 


Opiskelu suoritetaan näyttötutkinto perustein. Miran lopputyö oli valmistaa Muotitalo Pukin jouluikkuna ja somistaa ja suunnitella tila myymälästä. Prosessi alkoi suunnitelman tekemisestä, joka myös arvioitiin näyttönä.Tutkinnon lopputyö, jouluikkuna.


Täältä olen saanut monipuolista ohjausta ja neuvoja näyteikkunoiden, sekä myymälän visuaalisesta suunnittelusta aina toteutukseen tulevaa ammattiani ajatellen. Tästä kuuluukin iso kiitos Pukin kauppiaalle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalle!
Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti