Muotitalon tiimi

Meitä "muotitalon tyttöjä" on yhteensä kuusi.  Tiimimme koostuu eri ikäisistä naisista, ammattitaidosta, kokemuksesta, vahvasta osaamisesta, positiivisuudesta ja ennenkaikkea hyvästä hengestä. Uskomme että laadukkaalla ja hyvällä asiakaspalvelulla on aina paikkansa. Perinteinen kivijalkakauppa monikanavaisesti markkinoituna pitää pintansa tulevaisuudessa. Asiakkaita on kuunneltava herkällä korvalla.


Työporukastamme pisimpään Muotitalo Pukissa on työskennellyt Saila. Hän tuli taloon vuonna 1998. Sailan energisyys ja positiivisuus välittyy asiakkaille ja ilostuttaa työyhteisöämme. Näillä pienillä harteilla on valtava määrä tietoa jota on kartutettu vuosien saatossa kantapään kautta ja arvokasta on se että sitä ei voi oppia kuin tekemällä ja kokemalla.


Eija aloitti Muotitalossa vuonna 2000. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu aitous, välittäminen ja asiakkaan kuunteleminen. Eija antaa aina asiakkailleen kaikkensa ja arvostaa työkavereitaan. Eijan avulla on moni löytänyt juhlaansa juuri sen oikean asun ja siihen sopivat asusteet. Värit, korut ja huivit sekä niiden yhdisteleminen ovat Eijan ehdoton vahvuus.


Elvira aloitti Muotitalossa keväällä 2010. Hän palvelee asiakkaita suomen ja venäjän kielellä. Elvira tekee työnsä hyvin tarkasti ja täsmällisesti, sekä yhdistelee rohkeasti eri värejä asukokonaisuuksissa. Hänellä on selkeästi kansainvälinen silmä muodin maailmaan. Elvira on meille aarre vuodenvaihteen matkailusesongin aikaan ja olemme saaneet paljon vakioasiakkaita venäjältä juuri hänen ammattitaitonsa vuoksi. Elvira matkustelee paljon ja se tuo uusia tuulia myös myymäläämme.


Valpuri tuli Muotitaloon vuonna 2012. Hän valmistui artenomiksi (AMK) Mikkelin ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2013. Valpurilla on positiivinen asenne työntekoon, joka välittyy myös asiakkaille. Hän on työporukkamme ilopilleri ja pitkäjänteinen puurtaja. Valpurin ammattitaito asiakaspalvelussa ja mittamuutostöissä on vuosien työn tulosta. Perheessä on yrittäjätausta joka näkyy Valpurin asenteessa työntekoon.


Minä aloitin oppisopimustyöntekijänä työni syyskuussa 2013. Suoritan liiketalouden perustutkintoa ja valmistun merkonomiksi kolmessa vuodessa. Asiakkailleni pyrin olemaan aito ja rehellinen. Työkaverini puolestaan sanovat, että olen iloinen, reipas ja idearikas. Kauppias Jaana sanoi että minua ei yksinkertaisesti voinut päästää käsistä kun suoritin harjoittelujaksoni keväällä 2013 ja hän ehdotti minulle oppisopimuskoulutusta.


Kauppias Jaana Kinnunen perusti Muotitalo Pukin vuonna 1992 Savonlinnassa. 20 vuoden kokemus kauppiaana on tuonut oppia ja tietämystä alasta. Hän todella rakastaa työtään ja antaa sille kaikkensa. Monesti olen ihmetellyt kuinka ajan hermolla kauppiaamme on. Hänelle on tuttua, helppoa ja luontevaa kaikki uusi, mm. sähköinen ja sosiaalinen media. Jaana arvostus kotikaupunkia, asiakkaita ja meitä työntekijöitä kohtaan näkyy joka päivä. Työnantajana hän on rento, mutta pitää meidät sopivasti ''kurissa''.
Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti