Työvaatteissa

Työpaikan yksi tärkeimmistä asioista on työvaatteet. Jokaisella työpaikalla on useimmiten yhtenäiset, työhön sopivat vaatteet työntekijöille. Työnkuva usein määrittelee työvaatteen sopivuuden, ne saattavat vaihdella työhaalarista mekkoon. Työvaattetta miettiessä on otettava huomioon monia asioita, esim. työtehtävät, työpaikka, toimenkuva. 

Meillä Muotitalo Pukissa jokaisella on työvaatteet, jotka vaihtuvat sesongeittain. Työvaatteiden pitää olla kulutusta ja hankausta kestävät, asialliset, helppohoitoiset ja pitkäikäiset. Kaikilla työntekijöillä ei ole samanlaiset työvaatteet, sillä jokaisella on täysin erinlainen vartalotyyppi ja tyyli. Tämä mahdollistaa työvaatteiden persoonallisuuden, kun jokainen saa tuoda itsestään parhaimmat puolet esille.

Aloittaessani työt syksyllä sain ylleni Inwearin klassisen jersey-mekon. Mekko on todella helppohoitoinen ja siitä saa helposti yhdisteltyä eri asukokonaisuuksia. Pitkin syksyä ja talvea olen yhdistellyt erivärisiä sukkahousuja ja huiveja antamaan ilmettä mekkoon. Työvaate on ollut kovassa käytössä ja edelleenkin se näyttää uudelta!

Näin kevät-talvella on aika miettiä kevään työasua. Toisin kuin viime syksynä, tänä keväänä minulla oli paljon vaihtoehtoja työvaatteiksi. Mietin joko hametta ja paitapuseroa tai mekkoa. Halusin vaatteiden olevan klassisia ja naisellisia.

Ensimäisenä vaihtoehtona on Hilfigerin kauluspaita ja More&Moren hame. Olen todella ihastunut tähän Hilfigerin ajattomaan kauluspaitaan, joka toimii aina ja ikuisesti. Paitapuseron kanssa sopii todella hyvin tämän tummansininen hame, joka tekee asusta lentoemäntälookin näköisen. Hame kuuluu More&More sarjaan, jossa on saatava samassa sarjassa jakku, mekko ja housut. Pystyt päivittämään asuasi jälkikäteenkin, koska tämä sarja on saatavana meiltä ympäri vuoden.

Toisena vaihtoehtona on More&Moren raidallinen mekko. Mekosta löytyy tämän kevään upeita pastellinsävyjä, jotka näyttävät raikkaalta. Mekon sävyt ja malli sopivat minulle hyvin, joten en voinut olla ihastumatta tähänkään vaihtoehtoon. Mallistosta löytyy saman värimaailman asukokoinaisuuksia tähän kevääseen, jotka näkyvät osittain takantani. Tule löytämään näistä suosikkisi!

Asuvaihtoehdoista kolmas on Desigualin neuleinen liivimekko. Ihana! Desigualilta saapui värikkäitä uutuuksia kevääksi suoraan Espanjasta ja tykästyin tähän kaunokaiseen heti ensisilmäyksellä! Täältä voit käydä katsomassa mitä muuta meille Desigualilta saapui.


Neljäsasukokonaisuus koostuu More&Moren tummansinisestä hameesta ja Hilfigerin paitapuserosta. Kevääksi tulleessa paitapuserossa on henkäys 90-lukua ja ihanaa printtikuosia. Paitapuserossa on elastaania, joten se on todella käytännöllinen työvaate ja mukavantuntuinen päällä. Mitä pidät?
Viimeisimpänä asuvaihtoehtona on More&Moren oranssi jerseymekko. Vuoritettu mekko tuntuu hyvältä päällä, eikä tartu sukkahousuihin kiinni. Tässä uutuus mekossa on yllättäen viistotettu helma, sillä useamman sesongin ajan muodissa ovat olleen kapeat kotelomekot. Onkohan tämä merkki tulevasta muodista?


Siinä viisi asuvaihtoehtoa työvaatteeksi tähän kevääseen. Vaikka pidän näistä kaikista, taitaa minulla olla jo suosikkini. Minkä sinä näistä valitsisit? 
Komentin voit jättää kommenttiboxiin myös anonyyminä.
Emmi2 kommenttia:

  1. Anonyymi16/4/14

    Minkä merkkinen tuo jakku jossa on koristeita olkapäissa mahtaa olla? :---)) ihana!

    VastaaPoista
  2. Muodin Ehdoilla / Emmi26/4/14

    Hei, ihailemasi jakku on More&Moren mallistoa. Myymälästämme löytyy vielä muutama kappale tuota kyseistä jakkua :)

    VastaaPoista