Vaatekaapin kätköissä

Työni puolesta olen oivaltanut kuinka tärkeä paikka vaatekaappi onkaan. Jokainen nainen varmasti tietää sen tunteen, kun sieltä vaatekaapista ei löydy mitään päälle puettavaa. Se johtuu täysin siitä, etteivät vaatekaapin tärkeimmät kulmakivet ole paikoillaan. Kulmakivet ovat ajattomia, jokapäiväisiä vaatteita, jotka toimivat keskenään. Täydelliseen vaatekaappiin kuuluu ainankin hyvin istuvat farkut, ryhdikäs kauluspaita, klassinen neule, istuva hame, ajaton blazer ja trikoopaitoja jokaiseen päivään. Niihin voi yhdistellä esim. muodissa olevia asusteita. Helppoa, eikö vai? Tällä helpoitat huomattavasti omaa arkipäivän pukeutumistasi.


Kun perusteet ovat kunnossa, voi asusteilla leikitellä. Huivilla, vyöllä tai laukulla saat asusi koottua kokonaisuudeksi, joka näyttää mielenkiintoiselta. Sesongeittain saapuvat huivit tuovat asuusi tuulahduksen kauden muotia, vaikka käytössäsi olisi ajattomia vaatteita.Miesten arkipukeutumista johdattelee pitkälti työn toimenkuva. Tarvitseeko töissä olla puku päällä vai riittäisikö irtotakki farkkujen kanssa? Laadukkailla housuilla, irtotakilla ja neuleella pääsee pitkälle.  On hyvä kuitenkin päivittää pukeutuminen sesongin mukaan, sillä mallit ja värit uusiutuvat jatkuvasti. Tyylikäs mies harrastaa kerrospukeutumista ja päivittää tyyliään asusteilla.

Onko miesten pukeutuminen helpompaa kuin naisten? Enpä usko. Kummankin vaatekaappiin pätee samat säännöt. Oikein yhdisteltynä kumpikin saa hyvistä, laadukkaista perusvaatteista monia hyviä asukokonaisuuksia arkikäyttöön.
Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti