Vuosi sitten

Melko tarkalleen tasan vuosi sitten tulin työharjoitteluun Muotitalo Pukiin viideksi viikoksi. Suoritin Tuoteneuvonnan näytön osana vaatetutusalan artesaanin tutkintoa. Rakastuin jo ensimmäisenä päivänä Muotitaloon, sen ilmapiiriin ja henkilökuntaan. Mietin silloin voiko jotain näin ihanaa paikkaa todella olla olemassa, näin pienessä, kauniissa kaupungissamme. En osannut kuvitellakkaan, että jonain päivänä voisin käydä oppisopimuskoulutukseni juuri tässä paikassa, ellei kauppias olisi minulle sitä ehdottanut.

Vuosi sitten kävin opintojeni ohella yritysvalmennuskoulutuksen nuorten yrittäjyystalo Innostimessa, jossa tiimimme kehitteli Kaupungin Sydän-tapahtuman. Projektipäällikkönä minulla oli kädet täynnä hommia ja mietin kuinkahan tästä selviän. Tapahtuma ottettiin lämpimästi vastaan ja saimme paljon positiivista palautetta siitä. Oli ilo kuulla viime syksynä, että Kaupungin Sydän-tapahtuma tulee jälleen!


Kaupungin Sydän- tapahtuma on tänä vuonna isompi kuin viime vuonna,sillä siinä yhdistyvät kulttuuri ja shoppailu. Tämän vuoden tiimi kävikin Muotitalossa kysymässä kauppiaalta mieleenpainuvinta asiakaskohtaamista, jonka voit käydä lukemassa täältä. On ihana nähdä, että tämän vuoden tiimit ovat yhtä innoissaan tapahtumasta kuin me viime vuonna!

Valoa ja lämpöä vuoden pideimpään aikaan - tule kokemaan kaupungin syke!
Lisätietoa tapahtumasta ja mukana olevista yrityksistä löydät täältä.


Muotitalo Pukista löytyy tapahtumapäivänä sydämellisiä tarjouksia miehille ja naisille. Naisten Freequentin kevytuntuvatakki 59,00€ (ovh. 69,95€). Takki löytyy viidessä eri värissä; t.sininen, roosa, pinkki, vaalean keltainen ja beige.


Miehille Tommy Hilfigerin o- ja v-päänteiset neuleet 80,00€ (ovh.99,90€). Neuleita löytyy 13 upeassa värissä! Kaikki Tommy Hilfigerin farkut 90,00€ (ovh.119€).


Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti