Puoli vuotta Muotitalossa

Muistan sen aurinkoisen päivän syksyllä, kun astelin ensimmäisen kerran töihin Muotitalo Pukiin. Täytyy myöntää, että vähän jännitti vaikka tunsinkin henkilökunnan. Sehän oli vasta eilen? Eipä ollut, vaan siitä on vierähtänyt jo puoli vuotta. Aika on lentänyt kuin siivillä. Nopeammin kuin uskottekaan, kirjoittelen sitten joskus viimeisestä työpäivästäni tänne teille luettavaksi. Onneksi sinne on vielä pitkä matka!Te lukijat taidattekin jo tietää, kuinka hyvin olenkaan täällä Muotitalo Pukissa viihtynyt. En voisi olla onnellisempi työstäni, jota saan tehdä. Puoli vuotta on ollut todella antoisaa aikaa ja työtehtäväni on laajentuneet pikkuhiljaa. Monipuoliset työtehtävät saavat minut pysymään ajantasalla työssäni ja antavat minulle paljon oppia. Tukea oppimiseeni antavat teoriapäivät koululla, joita on ollut kerran viikossa. Jotta oppimista ja kehittymistä syntyisi, täytyy tehdä virheitä. Virheiden tekemistä ei kannata pelätä, vaan niistä kannattaa ottaa opikseen.


Mitä kaikkea olen oppinut tänä aikana? Työtehtäväni alkoivat syksyllä asiakaspalvelulla, jota teen työssäni päivittäin. Sosiaalisena ihmisenä nautin asiakkaiden palvelemisesta ja heidän tarpeidensa täyttämisestä. Vaikka aiemminkin olen tehnyt asiakaspalvelutyötä, on tämä mennyt aika vahvistanut osaamistani myyjänä. Asiakaspalvelutyössä pystyy aina parantamaan osaamistaan ja haluankin kunnianhimoisesti pyrkiä eteenpäin. Melkeimpä tietämättäni aloitin opettelemaan markkinointia työssäni, ryhtyessäni kirjoittamaan Muodin Ehdoilla -blogiani viime syksynä. Olen oppinut monia asioita markkinoinnista, vaikka koulutukseeni kuuluva markkinointiviestinnän-kurssi alkaa vasta ensi syksynä. Tällä hetkellä menossa olevalla talouspalvelut-kurssilla olen päässyt tutustumaan yrityksen kirjanpitoon. Käytännön oppia kirjanpidosta olen saanut töissä, hoitaessani yrityksen laskuja. Lisäksi olen päässyt tutustumaan työssäni visuaaliseen myyntityöhön, jota pääsen koulutukseni aikana opiskelemaankin. Oppimista on puolen vuoden aikana tapahtunut paljon ja lisää on tulossa koko ajan. Parhaiten oppiminen tapahtuu, kun poistuu omalta mukavuusalueeltaan ja haastaa itseään!

Vaatteet: Muotitalo Puki
Farkut, B.Young | Kevytuntuvatakki, Freequent | Huivi, Sandwich | Neule, Jackpot


Puoli vuotta on takana ja puolitoista vuotta edessä. Odotan innolla mitä kaikkea koulutukseni tuokaan
tullessaan ja kuinka pääsen ideoitani toteuttamaan. Ideoita nimittäin riittää! Jatkuvasti haastan kauppiasta uusilla ideoillani, joita tuntuu syntyvän jatkuvalla syötöllä. Toivottavasti Muotitalo Puki saa minusta yhtä paljon irti kuin minä saan tästä työstä. Työssäni olen saanut huomata mistä todella nautin ja mihin haluan pyrkiä. Taidankin tietää mitä haluan merkonomikoulutukseni jälkeen tehdä. Innolla kohti tulevaa!
Emmi


2 kommenttia:

 1. Anonyymi1/4/14

  Hurjan kauniita kuvia!<3

  Esterisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muodin Ehdoilla / Emmi2/4/14

   Kiitos Esteri! :)

   Poista