Tuotemerkkien takana on aina tarina - joskus jopa koko elämä OSA 3

Viimeisessä tuotemerkkiemme postauksessa pääsette tutustumaan naisten vaatemerkkeihimme. Mallistoihin, jotka ovat suunniteltu aikuisille naisille ja joista löytyy runsaasti kokovalikoimaa.


BLOOMIT / Muotitalo Pukissa vuodesta 2009

Bloomit on vuonna 2005 perustettu ranskalaisen muodin maahantuoja ja vähittäismyymäläketju. Se tuo eurooppalaista muotia aikuiselle naiselle, unohtamatta pohjoismaista kokovalikoimaa. Tuotteet on valmistettu ranskassa.  Bloomitin tuotteita löydät Muotitalo Pukista kokovalikoimassa S-3XL.

Kuvan tunikaa (vasemmanpuoleinen kuva) löytyy myymälästämme kuvan värissä, ruskeana ja mustana. Hihatonta tunikaa (oikeanpuoleinen kuva) löytyy mustana.
SERPENTIINI / Muotitalo Pukissa vuodesta 1995

Serpentiini on ranskalaisen muodin maahantuoja, joka on tunnettu kauniista naisten vaatteista. Tuotteet ovat naisellisia, yksityiskohtaisia ja trendikkäitä. Yritys maahantuo neuleita, mekkoja, hameita, toppeja, tunikoita, laukkuja, huiveja, koruja ja kenkiä. Serpentiinin tunnetuimpia tuotteita ovat upeat juhlamekot, joita on Muotitalo Pukista saatavana kokovalikoimassa XS-L. Serpentiini on ollut ensimmäinen naisten tuotemerkki Muotitalo Pukissa.


PARTY LINE / Muotitalo Pukissa vuodesta 2008

Party Line on tanskalainen yritys, joka on toiminut juhlapukujen valmistajana jo 16 vuotta. Party Lineltä löydät laadukkaat juhlapuvut, iltapuvut, konfirmaatiopuvut ja morsiuspuvut. Mallistot ovat tyylikkäitä, yksityiskohtaisia ja naisellisia, ajattomuutta tinkimättä. Muotitalo Pukista löydät Party Linen tuotteita kokovalikoimassa XS-6XL mallista riippuen. Tuotteet on valmistettu USA:ssa.


Kuvan iltapuku (vasemmanpuoleinen kuva) löytyy myymälästämme sinisenä ja mintun vihreänä.


SPOOM / Muotitalo Pukissa vuodesta 2011

Spoom on hollantilainen naisen ulkovaatteiden valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 2003 Amsterdamissa. Mallistot ovat kauniita ja trendikkäitä. Niissä yhdistyvät klassiset muodot ja persoonalliset yksityiskohdat, jotka luovat takeille yksilöllisen ilmeen. Olipa tyylisi sporttinen tai naisellinen, löydät tältä merkiltä takuu varmasti juuri oman takkisi. Muotitalo Pukista löydät Spoomin takkeja kokovalikoimassa 32-44.


SNÖ OF SWEDEN / Muotitalo Pukissa vuodesta 2010

SNÖ of Sweden on vuonna 2002 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen ripaus kauneutta. Mallistoissa yhdistyvät ajaton kauneus ja herkkyys. Korujen materiaaleina ovat kristallit, makeanveden helmet, keinotekoiset kivet, nahka, lasi ja kangas. Kaikki tuotteet ovat nikkelitestattuja.ANNA GAV / Muotitalo Pukissa vuodesta 2002

Suunnittelija Anna Gav perusti suomalaisen koruyrityksensä vuonna 2001. Kaikki korut tehdään käsityönä, joten ne ovat ainutlaatuisia. Klassisen kauniissa helmikoruissa näkyy moderni desing. Anna Gav haluaa tehdä naisesta kauniin koruilla.

STEILMANN / Muotitalo Pukissa vuodesta 2011

Saksalainen naisten vaatteiden valmistaja Steilmann perustettiin vuonna 1958. Yrityksen arvoihin kuuluuvat erinomainen laatu, muodikkaat vaatteet sekä ekologisuus ja ympäristötietoisuus. Steilmann tavoitteena on pukea juuri sinut upean näköiseksi. Mallistot ovat suunniteltu nykyaikaiselle, aikuiselle naiselle arkeen ja juhlaan. Muotitalo Pukista löydät Steilmann vaatteita kokovalikoimassa 34-50.
SAFRAN / Muotitalo Pukissa vuodesta 2011

Safranilta löydät kauniit mekot arkeen ja juhlaan. Mallistot ovat kauniisti istuvia ja naisellisuutta korostavia. Mallistoista löydät niin yksinkertaiset kotelomekot kuin naiselliset kellohelmat. Suomalainen design näkyy laadukkaissa kangasvalinnoissa ja täydellisenä istuvuutena suomalaisen naisen vartalotyypille. Muotitalosta löydät Safranin mekot kokovalikoimassa 32-44. Tuotteet valmistetaan Tallinnassa Virossa.Kuvan kukkamekkoa (alin kuva) löytyy myymälästämme kuvassa olevan värin lisäksi mintun vihreä-turkoosina.PROMISE / Muotitalo Pukissa vuodesta 2010

Promise on vuonna 1991 perustettu perheyritys,joka valmistaa korkealaatuisia naisten vaatteita. Yrityksellä on kaksi naisten tuotemerkkiä, modernimallistoinen Promise ja reilumitoituksinen Amis. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvät mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista vaatteista arkeen ja juhlaan. Mallistojen takana ovat suomalaiset suunnittelijat, jotka ottavat huomioon suomalaisen naisen vartalon. Muotitalo Pukista löydät Promisen vaatteita kokovalikoimassa S-6XL.
Emmi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti