Tuotemerkkien takana on aina tarina - joskus jopa koko elämä OSA 2

Tässä postauksessa pääsette tutustumaan miesten tuotemerkkeihimme Muotitalo Pukissa. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja päivitämme tuotemerkkejämme jatkuvasti. Ensi syksynä myymäläämme saapuu suositun Desigual-tuotemerkin miesten mallisto!

SEIDENSTICKER / Muotitalo Pukissa vuodesta 2013

Seidensticker sai alkunsa Saksassa vuonna 1919, Walter Seidenstickerin toimesta. Yritys valmistaa naisten ja miesten paitoja. Seidensticker on myynyt paitoja Saksassa enemmän kuin muut valmistajat. Tänä päivänä Seidenstickeria valmistetaan jo kolmannessa sukupolvessa ja viedään yli 80 maahan. Yrityksen arvoihin kuuluuvat laatu, kestävyys, luotettavuus, innovaatio ja perinne, joita he tuotteissaan noudattavat. Muotitalo Pukista löydät miesten Seidensticker paitoja kokovalikoimassa 37-48 . Pukupaitoja löydät meiltä myös erikoispitkillä hihansuilla.TURO TAILOR / Muotitalo Pukissa vuodesta 2010

Turo Tailor on suomalainen yritys, jonka juuret ovat syntyneet vuonna 1938 Kuopiossa. Alkujaan yritys valmisti mm. työvaatteita, asepukuja ja urheilupukimia. 1960-luvulla alkoi miesten pukujen valmistus ja 1980-luvulla keskityttiin ainoastaan miesten pukujen, irtotakkien ja housujen teolliseen valmistukseen. Muotitalo Pukista löydät Turo Tailorin pukuja, irtotakkeja, liivejä ja irtohousuja kokovalikoimassa 46-70. Hyvän kokovalikoiman lisäksi löydät meiltä mitoitukset pitkähoikka, hoikka, normaali ja tanakka.
GANT / Muotitalo Pukissa vuodesta 2010

Bernard Gant perusti serkkunsa kanssa Gant-perheyrityksen vuonna 1941 New Haveniin, Connecticutiin. Ensimmäinen mallisto julkaistiin vuonna 1949. Gant valmisti alkujaan t-paitoja ja olikin 1960- luvulla toiseksi suurin paitojen valmistaja. Gant on amerikkalainen unelma, jossa arvot ovat kohdallaan. Miesten mallistoista löydät hyviä asukokonaisuuksia arkeen. Mallisto koostuu neuleista, neuletakeista, paidoista, trikootuotteista ja erilaisista housuista ja farkuista. Myös ulkotakit kuuluvat valikoimiin. Malliston punainen lanka on klassiset aikaa kestävät tuotteet.  Gantin tuotteita löydät Muotitalo Pukista kokovalikoimassa miehille S-4XL.TOMMY HILFIGER / Muotitalo Pukissa vuodesta 2013

Thomas Jacob Hilfiger perusti Tommy Hilfiger vaatemerkin vuonna 1984 New Yorkissa. Mallistot ovat tyylikkäitä ja ajattomia, istuvuutta ja mukavuutta unohtamatta. Mallisto on hengeltään rento ja nuorekas mausteena kauden muodin ilmentymät. Mallistostä löytyy klassiset perustuotteet ja aina muodin uusimmat ideat arkeen muuntaen. Muotitalo Pukista löydät Tommy Hilfigerin vaatteita kokovalikoimassa miehille S-XXL.TULOSSA !

DESIGUAL / Muotitalo Pukissa syksyllä 2014

Sveitsiläinen Thomas Meyer perusti Desigual-vaatemerkin vuonna 1984. Espanjalainen vaatemerkki on täynnä iloa, energiaa ja voimaa. Kuka väittää että pukeutuminen on tylsää! Mallisto koostuu pitkälle näyttävistä trikootuotteista. Paidat, puserot ja neuleet erottuvat helposti ja tunnistettavasti. Mallistoon kuuluvat myös irtotakit, ulkotakit ja asusteet. Tuotemerkki on suosittu esiintyvien taiteilijoiden mm. muusikoiden keskuudessa.  Muotitalo Pukista syksyllä 2014 miehille kokovalikoimassa S-XXL.
Naisten osastollamme merkki on ollut kesästä 2013 lähtien ja saanut suuren suosion.


SANKAR MAN'S FASHION / Muotitalo Pukissa vuodesta 2010

Savonlinnalainen perheyritys sai alkunsa vuonna 1933. Yritys valmistuttaa eurooppalaisissa pukutehtaissa laadukkaita miesten vaatteita, jotka ovat suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille sopivaksi. Tuotemerkkeinä RG on aikuiselle miehelle hillitty ja ajaton. Jason-tuotemerkin mallistot ovat nuorekaita ja muodikkaita, joista löytyy pieniäkin kokoja. Muotitalo Pukista löydät Sankarin tuotteita kokovalikoimassa senttikoosta 155cc- aina tanakkaan 64 saakka.


RAPPSON / Muotitalo Pukissa vuodesta 2010

Vuonna 1960 perustettu ruotsalainen perheyritys Rappson valmistaa miesten vaatteita, tuotemerkkeinään Lapidus, Jakcsonville ja Rappson. Rappsonilta löydät laadukkaat vaatteet aikuiselle miehelle arkeen ja juhlaan. Lapidus on tunnettu laadukkaista pukupaidoistaan, Jakcsonville puolestaan nuorekkaasta mallistostaan. Muotitalo Pukista löydät Rappsonin tuotteita kokovalikoimassa S-6XL.

MR - MEL RICHMAN / Muotitalo Pukissa vuodesta 2010

MR on miesten vaatemerkki, jolta löydät kattavasti ulkotakit, neulee, paitapuserot ja housut. Mallistoissa yhdistyvät muodikkaat värit ja hyvä hinta-laatusuhde. Muotitalo Pukista löydät Mel Richmanin tuotteita laajassa kokovalikoimassa S-6XL.R. K. SALON LAKKITEHDAS / Muotitalo Pukissa vuodesta 

Reino Salo perusti perheyrityksen, Salon lakkitehtaan, vuonna 1952 Kaustisella. Yritys on toiminut vuodesta 1960 lähtien Vammalassa, jossa se on vielä tänäkin päivänä. Yritys on Suomen vanhin toimiva lakkitehdas, joka valmistaa naisten, miesten ja lasten päähineitä ja ammattilakkeja.

EmmiEi kommentteja:

Lähetä kommentti