Mistä Muotitalon kesä alkaa

-Hospitsin aamupalalta!

Joskus on hyvää pitää kiinni hyväksi havaituista käytänteistä. Meillä on tyttöjen kanssa ollut  mieluinen tapa aloittaa kesäkausi. Kokoonnumme joka vuosi toukokuun lopulla Linnankadulle idylliseen Perhehotelli Hospitsiin aamupalalle.
Meitä oli tänäkin vuonna vastassa iloinen talon isäntä. Veijon kanssa ei aika käy pitkäksi vaan sananmukaisesti loppuu kesken, niin monta tarinaa jäi jälleen kerran kesken. Täällä kuulee ne parhaat kalajutut ;)Oppisopimustyöntekijällemme Emmille Hospitsin aamupala oli ensimmäinen kerta. Myös tutustuminen hotelliin oli hänelle ensimmäinen kerta. Mikä ihana idyllinen ja lämminhenkinen paikka meillä savonlinnassa onkaan. Perheyrityksessä on aina takana tarina ja toiminnassa mukana intohimo ja likoon laitetaan koko perhe. Eija on asiasta samaa mieltä. 


Elvira, Valpuri ja SailaAamupala on katettuna savolaismalliseen puuveneeseen! Tarjolla on herkkuja ja terveellistä haudutettua ruispuuroa. Graavilohta, karkalanpiirakoita, kananmunia ja juustoja.
Leikkeleitä oli kuutta eri lajia.Aamupala on katettuna joka päivä ja aurinkoisella säällä se on ihanaa nauttia puutarhaterassilla josta on upeat näkymät Olavinlinnalle ja vierasvenesatamaan. Hotellilla tarjoillaan oopperakaudella buffet ennen näytöksen alkua ja pienimuotoinen iltapalabuffet oopperan jälkeen. Pöytävaraus on suositeltavaa. Hotellin terassi on auki sään salliessa ja tänä kesänä terassilla voi tilata thairuokaa virvoittavien juomien seuraksi. 

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan tähän "savonlinnan helmeen" 
Kauppias Jaana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti