Hei, voisinko palvella teitä ? - Katsaus syksyyn

Otsikon lausahdus on tullut kesän myötä hyvinkin tutuksi. "Hei, olisinko voinut olla teille avuksi?" tai "Päivää, olisiko teitä voinut auttaa ? " ovat vakiintuneet Muotitalon myyjien repliikeiksi. On ensiarvoisen tärkeää että myyntitapahtuma on onnistunut ja mieluisa hetki asiakkaalle ja tavoitteena onkin saada asiakas lähtemään hymyssä suin Muotitalon liukuovista. Tämän olen oppinut kesän aikana, ihanilta työtovereiltani. Kesän aikana on ollut tärkeää olla ympärillä luotettavia, tukevia ja auttavaisia työkavereita. On tärkeää että tiimi toimii ja kaikilla on mukavaa töissä, meidän tiimi toimii ehdottomasti !

Niin siis tosiaan, tänään täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee Eevi. Olen iältäni 17-vuotta ja opiskelen Kuopion Musiikkilukion tanssilinjalla. Kesän olen viettänyt työskennellen Savonlinnassa hurmaavassa Muodin Satamassa ja viihtyisässä Muotitalo Pukissa.

Kesäterveiset Muotitalon hurmurilta.

Ihania kesäpäiviä on vielä jäljellä monia ja torinlaitaa kävellään kukkamekonhelmat hulmuten vielä viikkoja. Muotitalon seinien sisällä syksyn viima alkaa kuitenkin jo puhaltaa ja uusia laatikoita täynnä syksyn herkullisia uutuuksia saapuu liikkeeseen tiuhaa tahtia.

Nyt onkin aika kurkistaa tulevaan syksyyn ja fiilistellä uusia värejä, malleja ja trendejä. Tervetuloa syksy, me olemme valmiita ! Ainakin muotitalon väki on ;).
 Kevytuntuvatakki // Inwear
Kevytuntuvatakki // FreeQuent

Syksyn hämärtyvinä iltoina lämittävät kevyet mutta lämpöiset kevytuntuvatakit. Liikkeestämme löydät Tommy Hilfigerin, Inwearin ja Freequentin kevytuntuvatakit syksyksi, maanläheisissä murretuissa sävyissä sekä kirkkaissa pirteissä väreissä.

 Trikoopaita ja huivi // Guess
 Huivit ja pipot // Guess
 Huivi // Guess
Farkkupaita // Guess

Guessin syysvaatteet huokuvat asennetta, niitit, blinbling ja erikoiset yksityiskohdat taitavat olla se juttu Guessin syksyssä. Ylläoleva farkkupaita on ihana perusvaate kauniilla yksityiskohdilla. Juuri yksityiskohdat tekevät yksinkertaisesta käyttövaatteesta sen yksilöllisen käyttäjänsä näköisen persoonallisen vaatekappaleen.

 Neuleet, chinot, olohousut, trikoopaidat sekä mekot // Gant

 Paitapuserot ja trikoopaidat // Gant
 Huivi // Jackpot
Neulepusero // Gant

Gantin syysuutuudet purjehtivat liikeeseemme merimieshenkeä tuoden ja lämpimiä sävyjä hehkuen. Minuun iskee erityisesti Gantin yksinkertaiset mallit tyylikkäillä kuoseilla ja ihanilla väri ja sävy valinnoilla. Gant on mielestäni jotenkin klassinen ja ajaton merkki jolta löydän kerta toisensta jälkeen ajattomia peruspilareita vaatekaappiini.

Erityisesti ihastuin syksyn merimies henkisiin vaatteisiin. Ohoi syksy, olen valmiina tuloosi !

 Peplumpaita // InWear
 Koru // AnnaGav
 Peplumpaita // PartTwo
 Kukkapaita // Fransa

 Peplumpaita // PartTwo

Inwearilta ja PartTwolta liikkeeseemme on saapunut monikäyttöisiä peplum-mallisia paitoja. Itse tykkään kovasti peplumpaidoista. Paidan helma tuo vaatteeseen tarvittaessa helposti juhlavuutta. Lisää työpäivän jälkeen paitaan statementkoru ja korkokengät, iltalook on valmis. Malli on myös toimiva monelle naiselle. Peplumpaita korostaa vyötäröä ja tilava helma peittää kätevästi pienen kesäpömppiksen :)..


 Paitapusero // Tommy Hilfiger
Neulepaita // Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigerin syysvaatteissa löytyy runsaasti tummansinisen, viininpunaisen ja valkoisen sävyjä. Harakanjalkakuvio löytyy monesta vaatteesta. Vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa kun sama teema ja värimaailma säilyy vaatteesta toiseen. Silti on jokaisesta vaatteesta onnistuttu tekemään aivan erinäköinen ja yksilöllinen.

 Hame // Steilman
 Paidat // Steilman 
Mekko // Steilman 

Steilmanin vaatteista löytyy sopivia malleja nuoresta naisesta iäkkäämmällekin rouvalle. Värimaailma on tälläkertaa tumma. Mustavalkoinen ruusupaita laskeutuu upeasti ja on mielestäni mielettömän hyvännäköinen vaate sekä nuorelle neidille vaikkapa arkivaatteksi että eläkeläisen siistiksi synttärikahvittelu puseroksi.


 Paita ja Neule // Sandwich

Sandwich tuo tapansa mukaan syksyyn murrettuja maanläheisiä sävyjä. Mielestäni Sandwichin vaatteissa on aina ollut pieniä hippimäisiä vivahteita, jonkinlaista röllimäisyyttä ja rosoista keijukaismaisuutta. Voiko tyylin kuvailu mennä enää oudommaksi ?

Jokatapauksessa, Sandwichin vaatteet ihastuttivat jälleen !

Mekko // Safran, Koru // Snö

Myös juhlapuolellemme on saapunut uusia mekkoja ja juhlavaatteita syksyn juhliin. Jääköön se kuitenkin seuraavaan kertaan..

Syksyn uutuuksia saapuu Muotitaloon kaiken aikaa ja ystävällinen tiimimme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinun syksyn vaatteesi.

Tervetuloa ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti