Mikä on minun housumallini?

Moni uusista asiakkaistamme kertoo etsineensä hyvin istuvaa housua tuloksetta. Asiakkaan toiveet kuunnellen, tiedän mitä housua suosittelen. Farkuista, strech-housuista, suorista housuista tai helppohoitoisista työhousuista löytyy monia eri malleja ja materiaaleja. Anna minun esitellä parhaimmat mallit.

Työ- ja suorissahousuissa hyvät mallit eri vartalotyypeille.

Aikuisempaa makuun Anna Montanalta löytyy kaksi mallia, reilumpi Monika ja kapeampi Angelika. Housuissa normaali korkea vyötärö ja lahkeen leveydet vaihtelevat suorasta kapeaan. Helppohoitoisissa työhousuissa on liukas pinta, eikä niihin jää käyttöryppyjä.


Anna Montanan naisellinen Monika-malli, jossa on tilaa lantiolle ja kapeampi vyötärö.

MACilta löytyy laaja valikoima farkkuja, strech-housuja ja helppohoitosia työhousuja eri ikäisille ja -kokoisille. Useita eri malleja eri vartalotyypille takaa, että löydät täydellisesti istuvat housut. Housuja löytyy eri lahkeen leveyksillä ja vyötärön korkeuksilla. Suosittelen tutustumaan Dream-housuun, jotka ovat taivaallisen mukavat strech-housut. Niiden ansiosta voit unohtaa kiristävät vyötärökaitaleet ja polvipussit.

MAC Dream Jeans malli on nimensä arvoinen. Hyvä strech-kangas takaa täydellisen istuvuuden, kuin unelma.

MACiltä löytyy useita malleja eri vartalotyypeille.
Miehille MACiltä löytyy kaksi hyvää mallia farkuista, Ben ja Arne. Farkut ovat suoralahkeisia ja niissä on normaali korkea vyötärö. Useassa mallissa on mukana elastaania, joka lisää käyttömukavuutta. Siistit mallit, ilman kulutuksia käy paremmaksi housuksi esimerkiksi irtotakin kanssa.

MACin kulutuspestyt farkut miehille.

Tommy Hilfigerin miesten puolella löytyy nuorekkaimmat housumallit, kapea Hudson ja tilavampi Mercer. Farkuista löytyy monia eri pesuja, rennoiksi vapaa-ajan housuksi tai siistiksi työhousuksi.


Gantin mallistossamme on laaja valikoima miesten Farkkuja. Malleista Tyler on nuorekas  ja reilumpi on Jason malli. Useimmista löytyy lisäksi strechiä. Malleissa on  useita eri pesuja, moneen käyttötarkoitukseen.

Laaja valikoima miesten Gantin farkkuja.


Warricilta löydät miesten farkut reilummalla mitoituksella. Farkut ovat suoralahkeisia ja niissä on normaali korkea vyötärö. C ja D mitoitukset tekevät housun ostosta helppoa. Värivaihtoehtoina musta ja tumman sininen, ilman kulutuspesua.

Miesten hosusuvalikoimamme on kaupungin laajimpia sisältäen puuvillahousut, farkut, prässihousut ja kaikki mahdolliset näiden välimuodot.


Tänä syksynä naisten housuvalikoimamme on laajentunut Mos Mosh-merkillä. Merkiltä löydät ihania naisellisia farkkuja ja vapaa-ajan housuja, joista ei puutu yksityiskohtia. Malleissa on suht korkea vyötärö ja kapeat lahkeet. Upeita housuja esim. korkokenkien kanssa iltamenoihin. Omaksi suosikikseni on noussut Kate Jeans-malli. Housu on tuntuu aivan taivaallisen hyvältä käyttää.

Mos Moshin Naomi Glam Jeans-mallista ei puutu näyttäviä yksityiskohtia.

Mos Moshin Kate Jeans-malli.Nuorekasta ja matalampaa mallia löydät Tommy Hilfigeriltä, Guessilta ja More&Morelta. Näiltä merkeiltä löydät kapeat ja suorat lahkeensuut. More&Morelta löytyy farkkujen lisäksi hyviä värillisiä housuja, suoriahousuja ja strech-housuja. Omat housusuosikkini löytyvät Tommy Hilfigerin, Guessin ja Inwearin housumalleista. Kaikilta valmistajalta löydän nuorekkaita ja istuvia housuja työhön ja vapaa-aikaan. Pidän erityisesti kapealahkeisista housuista, joten suosikkimallini on Guessin Nicole skinny.


Guessin farkkuja hyvä valikoima moneen makuun.
Tule tutustumaan housu-uutuuksiimme ja etsitään juuri sinulle täydellisesti istuvat housut!

Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti