Syksyinen Muotiviikko

Tänä vuonna näen Muotitalo Pukin Muotiviikon täysin uusin silmin, vaikka se on samanlainen kuin viime vuonna. Viikon ajan talo on täynnä upeita tarjouksia miehille ja naisille. Oppimisen takana on oppisopimukseeni kuuluvat koulupäivät ja opinnot.

Myymälämme edustalla olevat kauniit, vihreät Puksus-kasvit ovat Sortavalan kukkakaupasta.


Viimeisen kuukauden aikana minulla on ollut työni lisäksi koulupäiviä, jossa olen opiskellut Markkinointiviestintää. Kurssilla olemme opiskelleet kampanjasuunnittelua ja sen jälkitoimia. Harjoituksena laadimme ryhmissä kampanjasuunnitelman koulun olemassa olevaan tapahtumaan. Erilaiset markkinointikeinot ovat minulle ennestään tuttuja, mutta itse kampanjasuunnitelman laatiminen oli täysin vierasta. Tuntuu hienolta oivaltaa kuinka kampanja suunnitellaan, mitä täytyy ottaa huomioon ja mitä se vaatii tekijöiltään. Työssäni olen saanut seurata kuinka Muotiviikkomme rakentuu ja minkälaisia työvaiheita siihen liittyy. Markkinointiviestinnän kurssiin liittyen pääsen työssäni näyttämään osaamiseni näytön kautta. Siitä lisää seuraavissa postauksissa!

Ihania syksyn uutuuksia naisille ja miehille. Miehellä lämpimän sävyinen Tommy Hilfigerin neule 109€,
Turo Tailorin irtotakki 299€, Mel Richmanin kauluspaita 49€, Tommy Hilfigerin farkut Muotiviikon tarjoushintaan 80€.
Naisella Desigualin värikkäät syksyn uutuudet, mekko 139,95€, takki 199,95€.
Muotiviikomme tarjoukset löydät Facebook-sivuiltamme ja myymälästämme. Suosittelen lämpimästi ottamaan osaa arvontaan, jossa on huikeat palkinnot: Sapkon kausikortti, Guessin naisten lompakko, Tommy Hilfigerin miesten laukku, Desigual naisten laukku, Antti Ruuskasen senioriliikuntakurssi kahdelle tai valitsemasi talvitakki. Minä haluaisin voittaa näistä joka ikisen! Arvontaan voit osallistua myymälässämme lauantaihin 4.10 saakka, voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.
Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti