Joulutunnelmaa kivijalkakaupasta

Mistä on aito joulutunnelma tehty? Joulupukin tervehdyksestä, paketoiduista lahjoista, lämpimistä neuleista, kivijalkakaupoista ja hyvästä palvelusta -niistä on aito joulutunnelma tehty.Lahjaideoita ja kokovalikoimaa löydät helposti ja varmasti oman kaupungin kivijalkamyymälöistä. Muotitalossa on Itä-Suomen laajin kokovalikoima, niin pienille, pitkille, suurille ja vähän lyhyemmillekkin. 


Joulun odotuksen tunnelmaan pääset hyvin mukaan astumalla sisään savonlinnan ihastuttaviin kivijalkakauppoihin. Stressistä ja kiireestä ei ole häivähdystäkään. Kaupat ovat kauniisti koristeltuja, lahjapöydät suorastaan houkuttavat koskettelemaan ja tuoksukin on jouluinen. Nyt on hyvä aloittaa jo valikoimien ja ideoiden tutkiskelu. Viime hetkellä ei tiedäkkään mitä antaisi lahjaksi tai mitä itse haluaisi jouluksi. Silloin sinua auttaa paikallisesta kivijalkakaupasta tutuksi tullut myyjä. Hän auttaa valitsemaan juuri ne halutuimmat lahjat ja paketoi ne puolestasi. Näin voit rauhallisin mielin käydä joulunodotukseen.

Tommy Hilfiger sukkapaketti 2 kpl yht 11,95 €


Moni toivoo lahjaksi ihan arkisia perustuotteita ja vaatteet ovatkin toivotuimpien lahjojen joukossa. Neuleet, oloasut, pipot, huivit ja paidat ovat olleet kestosuosikkeja joka joulu. Lahjaksi on mukava antaa klassikkoja ja kestävää muotia. Käyttäjälle niistä on iloa pitkän aikaa.Meillä Muotitalossa paketointi ja ideointi kuuluvat aina "valikoimaan"


Kukas se siinä! 

Joulunavauksessa pääsi myös hevoskyytiin ja taisipa joulupukkikin saapua savonlinnaan tällä menopelillä.
Miljoonatalon lehmukset upeine jouluvaloineen. 

Tavataan jouluisessa myymälässämme! Ja muistathan että lahjan vaihtaminen on meillä joulun jälkeen helppoa ;) Ja kuuleman mukaan Muotitalon lahjakortti on monen lahjalistalla ykköstoiveena. 

Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti