Valmiina juhliin!

Tämän syksyn juhlakausi näyttää minusta herkulliselta. Paljon vaihtoehtoja värien, materiaalien ja mallien suhteen. Nyt kerron juhlakauden parhaimmat tärpit!


Miesten juhlapukeutumisessa luotetaan perinteikkäästi pukuun tai yhdistelmäasuun. Vaikka pukumuotiin ovat palaamassa  kaksirivinapitukset, upslaakilahkeet ja uututena samettikangas, niin kapealinjaisella yksirivisellä tummalla puvulla pärjää tilaisuudessa kuin tilaisuudessa mainiosti. Kauluspaitoihin on lisätty tuplakaulukset, hihan käänteet ovat kuviokangasta ja särmää tuo koristenapit. Solmion sijasta puetaan rusetti, joka voi olla myös kuviollinen. Värimaailma on tummansinistä, grafiitin harmaata ja luumun punaista. Koko- ja mallistovalikoimamme on itä-suomen laajin.

Puku on miehelle helppo ja varma valinta. Paidalla, solmiolla ja taskuliinalla saat asuun vaihtelua. Puku Turo Tailor.Naisilla on paljon mahdollisuuksia juhlapukeutumisessa. Juhlamekoista ja paidoista löytyy pitsiä, laskeutuvaa satiinia ja ohutta sifonkia. Kerroksia saa olla useita ja paidan alta saa näkyä pitsitoppi. Ikuisen mustan sijaan tänä vuonna saa pukeutumisessa olla väriä ja kuvioita. Hameet ovat kellohelmaisia ja vyötärökorkuisia. Pliseeraus on palannut hameisiin ja paitoihin. Housut voivat olla prässihousut, pinnoitetut farkut, kuviohousut tai väljät juhlahousut. Oli juhlasi iso tai pieni, me autamme sinua ja voit olla varma että asusi on tilaisuuteen sopiva. Henkilökuntamme hallitsee myös pukeutumiskoodien kiemurat ja pukeutumiskoodit täydellisinä löydät tästä.

Mekko Promisen mallistosta, väreinä punainen ja sininen.

Kauden mukavin mekko on Sandwichin mallistosta - selkäosa on neulosta joka lisää käyttömukavuutta.
Mekkoon saatavana myös jakku samasta kankaasta.
Pitsimekko Inwearin mallistosta. Väreinä musta, harmaa, tumman sininen, petrooli. luumun punainen,
 vadelma ja oranssin punainen. Mekossa on selässä pitkä kullanvärinen vetoketju.


Juhlaan voit pukeutua myös housuasuun. Ohuet sifonkipaidat Desigualin mallistoa.


Kellohelmainen hame Part Twon mallistoa. Pliseerattu hame Sandwichin juhlamallistosta
A-linjaiset hameet Inwearin mallistosta.

Täydellisen juhlan salaisuus ei ole tähtitiedettä. Onnistunut asuvalinta on hyvä alku ja loppu onkin sitten Sinusta kiinni

Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti