Mitä kuuluu opinnoille?

Oppisopimukseen kuuluvat teoriaopinnot etenevät suunnitellulla tavalla kohti valmistumistani. Tähän mennessä olen suorittanut ja antanut näytön asiakaspalvelusta, ostoreskontrasta, markkinointiviestännän toimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Kaikkiin näihin opintoihin olen käynyt teoriaopintoja Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistolla ja opetellut niitä käytännön kautta työpaikkallani Muotitalo Pukissa. Suoritetuista näytöistä olen saanut arvosanaksi 3 kiitettävä arviointiasteikolla 1-3.

Opinnoistani on jäljellä vielä kaupan palvelu ja myynti ja visuaalinen myyntityö, jota suoritan tällä hetkellä. Tänä keväänä suoritan näytön kaupan palvelusta ja myynnistä ja syksyllä visuaalisesta myyntityöstä. Kuluvan vuoden alusta minulla on ollut kerran viikossa koulupäivä, jossa olen opiskellut visuaaliseen myyntityöhön liittyvää värioppia, sommittelua ja valokuvausta. Koulussa opittuja asioita olen päässyt soveltamaan suoraan myymäläämme ja tekemään uusia esillelaittoja. Työ on ollut todella kiinnostaa ja uusia asioita olen oppinut hurjasti!


Oppisopimuskoulutuksen aikana olen päässyt somistamaan näyteikkuinoita, shoppeja ja laittamaan erilaisia esillelaittoja. Tänä keväänä olen saanut laittaa miesten ja naisten osaston Tommy Hilfiger shoppeihin uudet, keväiset ilmeet. Esillelaitossa hyödynsin Hilfigerin ohjeistuksia ja koulusta saamaani uutta tietoa. Kevään ykkösväri on selvästi sininen, niin naisten kuin miesten puolella. Yhdistele tumman sinistä raikkaan valkoisen tai eri sinisen sävyjen kanssa, punaista unohtamatta!Talven aikana minulle tarjottiin mahtava tilaisuus lisäkoulutukseen tämän hetkisten opintojeni lisäksi, jota käyn nyt työkavereideni kanssa. Mamk järjestää kerran kuussa pidettävän Myynnin tehotipat-koulutuksen, jossa on 10 lähiopetuspäivää. Olen pitänyt koulutuksesta todella paljon ja saanut sieltä valtavasti uutta tietoa, jota oppisopimusopinnoissani ole vielä saanut. Koulutuksen aikana meistä "perusmyyjistä" tehdään supermyyjiä!
Aurinkoista kevään alkua!

EmmiEi kommentteja:

Lähetä kommentti