Ihana juhlakausi

Kevään juhlat ovat täällä aivan kohta ja on aika valmistautua juhlasesonkiin. Päivitä juhlalookkisi uudella kesäisellä juhlamekolla tai pukupaidalla ja solmukkeella. Muotitalo Pukin -sivuilta löydät neuvomme pukukoodeista ja tilannepukeutumisesta. Juhlat kuin juhlat, me autamme pukeutumisessa.

Snö of swedenin korut viimeistelevät juhlalookkisi!


Nuorille miehille suosittelen juhliin kapealinjaista Jason -pukua, josta löytyy myös pieniä senttikokoja esim. rippijuhliin. Pukupaitojemme valikoima on laaja, niistä löytyvät mitoitukset hoikalle, normaalivartaloiselle ja tanakalle. Erikoismitoituksina myös super slim fit-malli ja erikoispitkä hiha.

Solmio ja taskuliina samasta kankaasta ovat juhlava kokonaisuus.
Ylioppilaaksi tai ammattiin valmistuvalle sopisi nuorekas ja kapelinjainen Turo Tailorin Red Label-puku. Tämän kevään juhliin pukeudutaan myös liivipukuun, jonka kanssa sopii nuorekas solmuke. Älä unohda värejä, leikittele värikkäällä pukupaidalla tai kirjavalla solmiolla.Solmuke on nuorekas valinta perinteisen solmion tilalle.


Naisten juhlamekoissa hulmuavat keveät kellohelmat ja klassiset kotelomekot ovat saaneet kauniit vaaleat sävyt. Hurmaavat pitsit ja kukkakuosit ihastuttavat mekoissa. Laajan tuote- ja kokovalikoiman ansiosta meiltä löytyy juhla-asut niin äidille kuin tyttärillekkin. Valikoimat ovat nyt parhaimmillaan, joten kiirehdi hakemaan omasi.

Yumin mekoista ei kukkia ja väriä puutu.

Blue Laken pitsimekko on avonainen selästä, tätä mekkoa löytyy myös violettina, vaalean persikan ja sinisen sävyisenä.

Tommy Hilfigerin upea kotelomekko on yksi suosikeistani.

Serpentiinin pitsimekko nahkasomistein sopii myös aikuiseen makuun.

Serpentiinin musta mekko, hopeakoristein sopii moneen juhlaan.

Siroon juhlalaukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen juhlapäiväksi.


Tästä linkistä pääset katsomaan Youtube-kanavallemme esittelyvideon naisten juhlamekoista. Nämä ja paljon muita juhla-asuja löydät myymälästämme.
EmmiEi kommentteja:

Lähetä kommentti