Kesäkaupunkimme, Savonlinna

Nyt se on täällä, ihana kesä. Rakkaassa kotikaupungissamme Savonlinnassa kesä alkaa virallisesti Kesän avaus-tapahtumasta, jota vietetään lauantaina 6.6.2015. Viimeistään silloin kaupunki herää kesäiseen kukoistukseensa ja kaupunkiin saapuu turisteja ympäri maailmaa.  Savonlinna tarjoaa upeat puitteet viettää kesää, mahtavalla vesistöllään ja upeilla maisemillaan. Käy tutustumassa millaiset puitteet Savonlinna tarjoaa matkailijalleen Parasta Savonlinnassa -blogista.


Tämä kesä on minulle ainutlaatuinen, sillä saan viettää kesälomaa. Oppisopimustyöntekijänä minulle on kertynyt täydet lomat, joka tarkoittaa neljän viikon kesälomaa ja viikon talvilomaa. Kesälomani pidän tänä vuonna kesäkuussa. Tuntuu kertakaikkisen upealta viettää kesälomaa, loma tekee aina hyvää.


Kesälomasuunnitelmia tuntuu olevan jo paljon. Suurimman osa ajasta vietän kauniissa kotikaupungissani, mutta elämyksiä käyn hakemassa myös ulkomailta. Ulkomailla vierailusta on vierähtyänyt jo aikaa, eikä muistakkaan mitä pakkaisi matkalaukkuunsa. Kohdemaassamme Espanjassa on kesäkuussa jo hellekelit, joten shortsit ja hellemekot tulevat tarpeeseen. Kevyet kengät pitkille kävelymatkoille ja joustavat strech-farkut lentokoneeseen tekevät matkasta mukavamman.

Tuskin meillä Suomessakaan vältytään tänä kesänä helleaalloilta, keveitä hellepaitoja, hameita ja mekkoja tarvitaan kesään. Omat kesävaatesuosikkini koostuvat maximekosta, Tommy Hilfigerin pellavahousuista, Creamin pitsishortseista, helpoista yläosista, farkkutakista ja Inuovon nahkasandaaleista. Niillä on käyttöä lomamatkalla ja koti-Suomessa, kesästä riippumatta.Aurinkoista kesää!

Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti