Sateinen kesä, sitäkin aurinkoisemmat vaatteet !


Ei ole ollut montaa kesäpäivää jolloin olisi saanut hellehatun päähänsä vetäistä. Ulkona sää tuntuu olevan arvaamaton, ja yllättävän jatkuvasti sadekuuroilla ja viimalla. Helposti tulee hankalassa säässä turvauduttua niihin vanhoihin syys ja talvivaatteisiin, kun ei ole kiva palella kukkamekossa ulkona. No pyh! Kun aurinkoa ei saada taivaalta voivat vaatteet paistaa aurinkoisissa väreissä ja kuoseissa tuoden kesän tunnelmaa, siltikkään ulkona vilustumatta ! Tässä muutamia vinkkejä kesäiseen pukeutumiseen viileämmässäkin säässä.
Kaiken a ja ö viileän sään kesäpukeutumiseen on mieleinen kevyt takki tai neule kesämekon, hameen tai raikkaan tunikan päälle lämmikkeeksi. Meiltä Muotitalosta löydät kevyitä takkeja, farkkutakkeja ja nahkatakkeja upeissa väreissä. Hillittyyn makuun löytyy esimerkiksi, valkoisessa, beigessä ja perinteisessä farkussa. Räväkkäämpään makuun takkeja löytyy aurinkoisissa kesäsävyissä, rokkimimmi taas voi vetäistä kukkamekkonsa päälle nahkatakin tuomaan särmää.
Vaikka ulkona ei aurinko paistaisikaan, se ei ole este kesäisille mekoille ja hameille. Päälle se ihana takki tai neule lämmittämään ja jalkaan tarvittaessa kapeaa housua, capria tai leggingsiä lämmikkeeksi.

Jos siellä ruudun toisella puolella kuitenkin värisee vilukissa voi jalkaan vetäistä housut. Muistathan että asun ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä tai synkkä. Kesähousussa voi olla väriä ja yläosa voi olla ihana värikäs paita tai tunika.Kesäisen asusi viimeistelee Muotitalon upeat huivit ja korut.

- Kesätyöntekijä Eevi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti