Tervetuloa, syksy!

Tämä oli minulle toinen kesä Muotitalo Pukissa ja täytyy myöntää, että kuluva kesä oli erilainen kuin edeltäjänsä. Ensimmäisenä kesänä kaikki tuntui niin uudelta ja erilaiselta talven jälkeen. Otti aikansa päästä mukaan kesän nopeaan rytmiin.
Tänä kesänä olen huomannut kasvaneeni myyjänä todella paljon. Työssäni huomaan olevani entistä nöyrempi, tehokkaampi ja itsevarmempi, eikä mikään noista osa-alueista kasva kuin työtä tekemällä. Erityisesti osaamiseni on laajentunut miesten osastolla, johon olen löytänyt oman myyntitaktiikkani. Vasta tänä kesänä olen oppinut toden teolla myymään ja mainittakoon, että myin kesän aikana enemmän irtotakkeja kuin viimeisen kahden vuoden aikana.


Suuri kiitos teille kesäturisteille, jotka annoitte palautetta minulle kesän aikana. Oli ihanaa kuulla, että tykkäsitte palvelustani, kerroitte olevani oikealla alalla ja kannustitte jatkamaan samalla tavalla jatkossakin. Palautteenne lämmittää kovasti mieltäni ja saa minut jatkamaan tätä työtä entistä innokkaampana!


Visuaalisen myyntityön näyttönä somistin myymälämme ikkunan syksyisempään tunnelmaan.Vielä on hetki kesää jäljellä, mutta on katseeni jo syksyssä. Odotan jo pimeneviä iltoja ja kuulaita syyspäiviä, jolloin voi pukeutua villaneuleeseen ja kaulahuiviin. Sadepäivinä voi istua sohvan nurkassa villasukat jalassa, kynttilän valossa. Saan syksystä paljon virtaa ja uutta puhtia, se on kuin uusi alku. Syksyn väreinä nähdään vahvoja punaisen murrettuja värejä, luumua, harmaata ja klassista mustaa ja tumman sinistä. Must have-tuotteita ovat kapea kynähame, pitkä neuletakki, suuret neulepaidat ja chanell-tyyliset jakut.


Part Twon muhkea neulepocho lämmittää syksyn viileinä päivinä.
Desigualin huivissa yhdistyvät syksyn värikirjo.
Ihanaa syksyn odotusta!
Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti