Yhdessä vietetty aika - Isänpäivänä

Minut se yllättää joka vuosi, kuin salama kirkkaalta taivaalta - Isänpäivä.
Viime hetken mietinnät, mistä isä pitäisi ja mitä hän tänä vuonna tarvitsisi. Viime vuosina olen käyttänyt hyväksi haivaitsemaani lahjalistaa. Lahjoiksi on päätynyt joka päiväisiä, aika arkisiakin asioita, kuten sukkia, boxereita, yöasuja ja nahkarukkasia. Kaikista yksinkertaisimmat lahjat, ovatkin olleet tarpeellisimpia ja tärkeimpiä.


Monet isänpäivää viettävät miesasiakkaamme ovat jälkikäteen tulleet kiittämään myös meitä myyjiä Muotitaloon hyvin onnistuneista lahjoista. On ollut mielettömän hienoa kuulla, että suosittelemamme lahjavinkit ovat olleet todella tarpeellisia ja tärkeitä lahjoja.


Meidän perinteinen isänpäivä on pyhitetty hyvälle ruualle ja ennenkaikkea yhteiselle ajalle. Useimmiten äitini kokkaa herkkupäivällisen ja minä leivon jälkiruuaksi kakun. Meidän perheessä ollaankin oikein herkkusuita, joten makeutta ei saa kakusta puuttua! Haluaisinkin jakaa teille helpon ja nopean juustokakun ohjeen, joka on helposti muunneltavissa jokaiseen suuhun sopivaksi.


Pohja
n. 175g Marianne täytekeksejä
50g voita

Täyte
2 pussia Pätkis Mini Bites -suklaapaloja
400g maustamatonta tuorejuustoa
2dl kuohukermaa
1dl tomusokeria
  • Murskaa keksit ja sekoita voisulaan.
  • Pinnoita leivinpaperi irtopohjavuuan pohjalle ja painele seos vuokaan.
  • Säästä osa pätkiksistä koristelua varten. Kaada loput pätkikset kulhoon ja pehmennä niitä mikroaaltouunissa.
  • Sekoita tuorejuusto pehmenneiden suklaamakeisten sekaan.
  • Vaahdota kerma ja yhdistä siihen suklaa-tuorejuustoseos ja tomusokeri.
  • Kaada täytemassa vuokaan, peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa mieluiten yön yli.Nauttikaa isänpäivästä, sillä tärkeintä on yhdessä vietetty aika isän kanssa!
Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti