Aitoa joulutunnelmaa MuotitalostaJoko olet käynyt myymälässämme tai vilkaissut facebook-sivujamme. Oletko huomannut kuinka Muotitalo on pukeutunut aitoon joulutunnelmaan. Tänä vuonna joulutunnelma syntyi huonekuusista, kuusen taimista, koivun haloista, villaneuleista ja tonttu-ukoista. Tunnelmallista joulun aikaa!
Marraskuusta alkaen olemme päässeet käärimään paperiin teidän lahjatoiveitanne. Toivelistoilla on ollut monia klassikkotuotteita, kuten uusi pyjama, villaneule, oloasu, pipo ja kaulahuivisetti. Oma suosikkini on Tommy Hilfigerin yöasu, joita löytyy kahdessa eri kuosissa naisille ja miehille. Ajaton ja laadukas lahja ilahduttaa ja on tarpeellinen. Jouluaattona paketeista löytyy varmasti mieluisia yllätyksiä monelle :)


Viime vuosina olen ostanut meiltä Muotitalosta joululahjat perheelleni. Mieheni on ilahtunut Tommy Hilfigerin trikoopaidoista, sukista, nahkavyöstä ja Gantin boxeripaketeista. Äidin suosikkeja ovat neuleet ja Desigualin huivit. Isäni on saanut Gantin yöhousut ja Tommy Hilfigerin villasukkia. Tämän vuoden lahjat jääköön vielä tonttujen tietoon.

Äidille tai tyttöystävälle joululahjaksi Tommy Hilfigerin yöasu, kylpytakki, trikoopaita ja Gantin tähtihuivi ja lämpimät sukat.

Isälle, ukille tai puolisolle joululahjaksi Gantin kylpytakki, yöasu, boxerisetti ja pipo&kaulahuivi-setti.

Kauluspaitaa on helppo asustaa solmiolla, rusetilla ja taskuliinalla. Rusetti taskuliinasetti 39 €, solmiot 25 €

Freequentin tunika ilahduttaa jouluaattona äitiä. Tunikaa kolmessa eri värissä ja hinta vain 29,95 €
Edbladin korusetti on täydellinen joululahja vaikka sinulle itsellesi, riipus 46,90 € ja korvakorut 36,90 €.

Autamme Muotitalossa mielellämme joululahjojen valinnassa mutta jos lahjahankintasi jää viimetippaan se hoituu nopeasti Muotitalon suositulla Muotiahjakortilla.
 Odotan joululahjojen paketoimista jo malttamattomana. Tervetuloa palveltavaksi!
Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti